Bramborové „kotlety“
Kotlety z bramborového těsta obaleného v těstíčku a strouhance osmažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme dušenou zeleninu, která je pestrá vzhledově i chutí. Servírujeme s tatarskou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové „kotlety“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YL0
Moje poznámka
Bramborové „kotlety“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YL0
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 11 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hrubá,
strouhanka,
mouka hladká,
květák,
brokolice,
baby mrkev,
kapusta růžičková,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
olej,
tatarská omáčka,
mléko
Komentáře (2)