Salát z červeného zelí na bagetě
Salát z červeného zelí s křenem a uzenou kladenskou pečení chutná na rozpečené bagetce doslova božsky. Takto připravené pohoštění se hodí k vínu i pivu a každá návštěva jej určitě ocení.
Postup přípravy
Krok 1: Červené zelí necháme okapat a vložíme do mísy. Přidáme kladenskou pečeni a oloupanou a na čtvrtiny nakrájenou cibuli, krenex, sůl, pepř a majolku.
Krok 2: Všechny suroviny rozmixujeme ponorným mixérem.
Krok 3: Bagety rozpečeme, nakrájíme na plátky, naneseme na ně připravený salát a posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Zveřejněno 1. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z červeného zelí na bagetě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Qp
Moje poznámka
Salát z červeného zelí na bagetě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Qp
Nejnovější recepty
Bramboračka dvou barev
Přidáno před 3 hodinami
Tatarský biftek s lojovými škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 9 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí řízek v bramborovém těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka olejová
FilipRieger před 51 minutami
Zapečené filé na másle
Sahula před 56 minutami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 1 hodinou
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 2 hodinami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 2 hodinami
Čočkový prívarok
magdalenka před 2 hodinami
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 2 hodinami
Mungo - klíčky
magdalenka před 3 hodinami
Jeanův lázeňský lilek
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
zelí sterilované červené,
pečeně kladenská,
cibule,
krenex,
sůl,
pepř mletý,
majolka,
bageta,
cibulka jarní
Komentáře (1)