Švédská pánev (Pyttipanna)
Pyttipanna je oblíbené skandinávské jídlo, připravované na pánvi. Skvělé je, že při přípravě využijeme i zbylé suroviny ze zásob. Připravíme ho z brambor, cibule a uzeniny a podáváme se sázeným vejcem a červenou řepou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Moje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 4 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 5 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 11 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 31 minutami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 3 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 4 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 4 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 5 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
máslo,
olej,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
řepa červená,
petrželka
Komentáře (3)