Kuřecí stehno s pečenou mrkví a květákem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Snadný, chutný a i pro dietáře vhodný pokrm najdete v tomto receptu. Kuřecí stehno namarinováno v olivovém oleji s kořením doplní mrkev a květák. Vše je společně zapečeno s máslem.
Postup přípravy
a mašlovačkou potřeme marinádou. Krok 3: V marinádě obalíme také květák a mrkev. Krok 4: Do zapékací mísy vložíme stehno a pečeme na 190 °C. Před dokončením vložíme k masu marinovanou zeleninu, kousek másla a pečeme ještě 10-15 minut. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehno s pečenou mrkví a květákem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpqG5
Moje poznámka
Kuřecí stehno s pečenou mrkví a květákem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpqG5
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
kmín drcený,
mrkev,
květák,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
česnek granulovaný,
tymián sušený
Komentáře (5)