Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Nedaří se vám upéct mazanec, který by vypadal skoro jako ze žurnálu? Tak s tím od cukráře Josefa Maršálka to zvládnete hned napoprvé. Pokud se navíc budete řídit jeho radami, bude bochánek krásně kulatý, lesklý a zaručeně nepraskne.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMLR
Moje poznámka
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxMLR
Nejnovější recepty
Jablečná přesnídávka
Přidáno před 2 hodinami
Filé s kapary
Přidáno před 13 hodinami
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno před 17 hodinami
Smažené cuketové květy
Přidáno před 17 hodinami
Špagety se směsí zeleniny a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Palačinky s pomerančem
Přidáno 10. 9. 2025 20:58:12
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený patizon
TondaJ před 15 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kle.p@seznam.cz před 1 hodinou
Krémová polévka z dýně
Fitulka před 2 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 13 hodinami
Pudinkovo-švestkové koláče
Ivcatkoo před 15 hodinami
Cuketovo kokosový moučník s čokoládovou polevou
ilonka22 před 16 hodinami
Vdolky naší holky
h.plskova před 16 hodinami
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Eva07 před 16 hodinami
Poctivá květáková polévka
malanova.misa před 17 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
majka-24 před 17 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
rozinky,
rum,
droždí čerstvé,
sůl,
vejce,
lusk vanilkový,
vejce,
mandle
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0