Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 273 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,15 g |
Tuky | 49,03 g |
Vláknina | 9,17 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 32,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaný hermelín s mandarinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OwG
Moje poznámka
Nakládaný hermelín s mandarinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OwG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 6 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 13 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkové knedlíky 3-krát jinak
nezmarka před 12 minutami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 18 minutami
Koláč na plech s lesním ovocem
andy.mocuba před 19 minutami
Jablečná buchta s ořechy a rozinkami
Marie F. před 21 minutami
Broskvový džem
MirkaP před 24 minutami
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Pavel- před 43 minutami
Cikánský řízek
JiZa5 před 56 minutami
Sloní žrádlo (od babičky)
milan.proch před 57 minutami
Švestkové řezy s tvarohem
MiMas před 1 hodinou
Cuketový perník
Veronikasky před 1 hodinou
Tématické fráze:
předkrmy,
nakladany hermelin recept,
předkrmy recepty,
nakladany hermelin,
předkrm,
recept na nakladany hermelin,
nakládanej hermelín,
mandarinka,
nakládanej hermelín recept,
recept nakladany hermelin,
hermelín nakládaný,
recepty predkrmu,
nakladana svickova,
recepty předkrmy,
nakládaný hermelín s mandarinkama,
skleněný hmoždíř,
předkrm recept,
recepty na nakladanej hermelin,
hmoždíř skleněný,
nakladany hermelin na sladko
Suroviny:
česnek,
mandarinky sterilované,
sýr hermelín,
olej,
koření provensálské
Komentáře (1)