Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 273 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,15 g |
Tuky | 49,03 g |
Vláknina | 9,17 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 32,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaný hermelín s mandarinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OwG
Moje poznámka
Nakládaný hermelín s mandarinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OwG
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 16 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 3 hodinami
Kure pecene
raelggg před 4 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 4 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 6 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 6 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 9 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 10 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 10 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
předkrmy,
nakladany hermelin recept,
předkrmy recepty,
nakladany hermelin,
předkrm,
recept na nakladany hermelin,
nakládanej hermelín,
mandarinka,
nakládanej hermelín recept,
recept nakladany hermelin,
hermelín nakládaný,
recepty predkrmu,
nakladana svickova,
recepty předkrmy,
nakládaný hermelín s mandarinkama,
skleněný hmoždíř,
předkrm recept,
recepty na nakladanej hermelin,
hmoždíř skleněný,
nakladany hermelin na sladko
Suroviny:
česnek,
mandarinky sterilované,
sýr hermelín,
olej,
koření provensálské
Komentáře (1)