Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 489 kJ / 2 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,69 g |
Tuky | 210,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 19,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šašlik z vepřových ledvinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkDy
Moje poznámka
Šašlik z vepřových ledvinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkDy
Nejnovější recepty
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Dýňový kompot
Přidáno 26. 9. 2025 14:00:02
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno 26. 9. 2025 12:44:40
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová pomazánka na topinky
esso před 31 minutami
Špenát
imzlin@seznam.cz před 55 minutami
Koprová omáčka
Lida.Rose před 1 hodinou
Mokré řezy s kokosem
magnolie před 1 hodinou
Rychlé rohlíky - do hodiny hotové
Veronika_1 před 1 hodinou
Ředkvičkový salát (nejen) se šunkou
KatkaCechova před 2 hodinami
Italská rajčatová polévka
KatkaCechova před 2 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Vera27 před 2 hodinami
Pařížský salát
Martivac před 2 hodinami
Banánovo-jablečná bábovka se skořicí a mandlemi
Palenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
veprove ledvinky,
ledvinky recept,
vepřové ledvinky recept,
příprava ledvinek,
vepřové ledvinky recepty,
recepty vepřové ledvinky,
ledvinky recepty,
recept vepřové ledvinky,
ledvinky vepřové,
recepty ledviny,
vepřové vnitřnosti,
ledviny recept,
recept na ledvinky,
recepty ledvinky,
recept na vepřové ledvinky,
vepřové ledvinky příprava,
recept ledvinky,
ledvina recept,
ledviny recepty,
ledvinky příprava
Suroviny:
ledvinky vepřové,
slanina uzená,
cibule,
klobása,
olej,
kečup sladký,
sůl,
pepř černý
Komentáře (4)