Postup přípravy
Krok 1: Špekáčky nebo silnější párky (nesmíme oloupat kůži) nakrájíme na 1/2 cm silná kolečka a na rozpáleném oleji je z obou stran osmažíme.
Krok 2: Pečením se kůžička smrští a vytvoří mističku. Čím tenčí plátky nakrájíme, tím bude mistička hlubší.
Krok 3: Teplé nebo studené plníme tím, co máme zrovna doma: kečupem, křenem (Křeník), Harrisa, Lutenice, různé druhy hořčice, různé dippy, nádivky, dále je můžeme zdobit.
Zveřejněno 26. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtové mističky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6GJ
Moje poznámka
Buřtové mističky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6GJ
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 4 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 6 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 8 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 8 hodinami
Tématické fráze:
lutěnica,
lutenice recept,
lutenice,
omáčky - dippy,
plněné papriky gothajem,
špagety s gothajem,
papriky plnene gothajem,
recepty do zapékacích mističek,
buřtové recepty,
buřtový dort,
harrisa,
zapečené špagety s gothajem,
plněné papriky gothajem a syrem,
pomazánka lutenice,
lutenice-recept,
lutenica recept,
ruské vejce recept,
paprika zapečená se sýrem a gothajem,
ruské vejce,
dippy k jídlu
Suroviny:
špekáček,
olej,
kečup sladký,
křen,
hořčice
Komentáře (11)
Já jsem nejčastěji používal kabanos.