Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Moje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 1 hodinou
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 2 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 6 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 6 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 7 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 7 hodinami
Tématické fráze:
škubánky na slano,
recept na škubánky na slano,
opečené škubánky,
skubanky,
škubánky recept,
slané škubánky,
jak udělat škubánky,
kucmoch s makem,
bezlepkové škubánky,
opečené škubánky recept,
škubánky recept na slano,
jak ohrat skubanky,
škubánky opečené,
škubánkové opečenky,
jak se dělá kucmoch,
bramborová šustka,
brambory na štouchacku,
sustka z brambor,
recept na škubánky,
škubánky slané
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
sůl,
máslo
Komentáře (18)
.Která druhý den pečem na oleji.
A stalo se že jsme nato zapoměli a i 4 den to bylo dobré.
Uhřívat to nad párou to jsme ještě nzkoušeli-ale nevím proč by to nešlo,když br.knedlík tak ohřejem nad parou.
Musím těsto v hrnci zpracovat hned všechno, nebo ho můžu nechat v hrnci, jako bramborovou kaši, a pak teprve třeba večer uhníst placičky ? Nebo škubánky/placičky musím udělat ještě z teplých brambor ? A dají se škubánky ohřívat na páře třeba jako knedlíky ?