Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnvW
Moje poznámka
Bigus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnvW
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
polský bigus,
miloš janatka,
polski bigos,
bygus,
polévka bígus,
bigos,
bigos recept,
jednoduchý bigos,
polský bigos,
janatka miloš,
bigos polski,
vepřový bigos,
bigus polévka,
vepřový bigus,
polski bigos recept,
recept na polský bigoš,
polský bigus recept,
co se zdrclou šlehačkou,
polski bigus,
bigus polsky
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
koření krkovička,
kmín celý,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
klobása pikantní,
česnek
Komentáře (19)
Pamatuješ E.