Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 474 kJ / 3 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,40 g |
Tuky | 107,53 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 637,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce ušleháme s cukry, vmícháme ostatní suroviny, těsto vylijeme na plech a upečeme. Před podáváním pocukrujeme.
Zveřejněno 26. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechový jablkoň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj5J
Moje poznámka
Ořechový jablkoň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj5J
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 21 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 32 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty moučníky,
jablkoň recept,
jablkoň,
ořechový jablkoň,
ořechový moučník,
ořechové recepty,
zavařená jablka,
ořechové moučníky,
recept jablkon,
jablkoň koláč,
jablka do mrazáku,
strouhaná jablka zavařená,
recepty jablkoň,
jablkoň-recept,
recept na jablkoň,
koláč jablkoň,
buchta jablkon,
zavařená strouhaná jablka,
jak zavarit jablka,
jablka zavařená
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
jablko,
ořechy strouhané,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
Letos bych jich pár zkusila zavařit, ty loňské na své vyloupání ještě čekají na půdě.