Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 638 kJ / 2 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,05 g |
| Tuky | 38,68 g |
| Vláknina | 39,35 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,22 g |
| Sacharidy | 457,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 7 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 10 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 23 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 2 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 2 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb,
lanový chléb,
pšenično žitný chléb,
lanový chleba,
chléb lanový,
spaldovy chleb,
špaldový chleba,
žitný chléb albert,
výborný žitný chléb,
špaldový chléb domácí pekárna,
pšenično-žitný chléb se syrovátkou,
recept lanový chléb,
recepty zitny domaci chleb,
žitný domácí chléb,
psenicno zitny chleba,
žitný pohankový chléb,
domaci zitny chleb,
špaldovo žitný chléb,
výborný domácí chléb pekárna,
žitný chléb recept
Suroviny:
voda,
olej,
syrovátka sušená,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
semínka lněná,
mouka hladká,
mouka pohanková,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (11)