Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 211 kJ / 2 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,75 g |
Tuky | 35,40 g |
Vláknina | 31,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 396,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehounký pšenično-žitný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z61J
Moje poznámka
Lehounký pšenično-žitný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z61J
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 4 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 13 minutami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 1 hodinou
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 3 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 4 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 4 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 6 hodinami
Květákové placičky
Linova před 6 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zitny chleba,
žitný chleba z domácí pekárny,
žitný chléb recept,
psenicno zitny chleba,
nejchutnější chleba,
žitný chléb v prášku,
žitný chleba v domácí pekárně,
žitný chleba z pekárny,
žitný chleba recept,
nejchutnější domácí chléb,
nejchutnější chleba z domácí pekárny,
chléb žitno-pšeničný,
chleba z žitné mouky,
nejchutnejsi domaci chleba,
recepty pro domácí pekárnu žitny chleba,
chleba zitny,
recept na žitný chleba,
domáci chleba z žitné mouky,
zitny chleb v domaci pekarne,
pšenično žitný chléb
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvásek,
kaše bramborová,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (4)