Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 609 kJ / 2 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 193,20 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPW
Moje poznámka
Pečený králík 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPW
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 17 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 3 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 5 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 9 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 9 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 11 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 12 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 15 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
pečený králik,
pečený králík recept,
králík pečený,
pečený králík v remosce,
kralik v remosce,
králík recepty,
naložený pečený králík,
peceny kralik recepty,
pečený králík se smetanou,
recept pečený králík,
králík recepty bezkonkurenční,
pečení králíka,
pečený králík - recepty,
peceni kralik,
pečeny kralik na smetaně,
recepty pečený králík,
králík pečený v remosce,
recept na pečeného králíka,
pečeme králíka,
vaření králík
Suroviny:
králík,
slanina,
sůl,
pepř,
máslo,
víno bílé,
smetana,
mouka hladká,
hořčice,
vývar
Komentáře (7)