Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sojové výpečky (vrabci)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 4. 2018 08:10

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Nadja

3. 4. 2018 10:29

casino: já ho obvykle dělala na chatě, kde byl problém dostat se k čerstvému masu (obchod byl daleko) a další problém byl v jeho uchování, nemaje elektřinu. Připravovala jsem ho na způsob české číny, kde koření přehlušilo pachuť sojového masa. Až koupím a vyzkouším, ozvu se. Ale péci v peci nebudu - mám pouze troubu (elektrickou). ;-);-):-Q

casino

3. 4. 2018 07:39

Nadja:
No, taky jsem si prošel obdobím sojového "masa"8-( spíše ale jako náhražky masa v sekané - dostal jsem se asi na 40% aniž mančaft cokoli poznal:-D
Tentok rcp mě zajímá, ale zkoušet nebudu. Trošku mi připomíná pokusničení s pomelovým albedo;-) Tak se ozvěte, jak to u vás dopadlo a jestli 90´ péci v peci je vskutku nezbytné :-)

Nadja

3. 4. 2018 00:17

Před poměrně dlouhou dobou jsem sojové maso připravovala dost často. Pak jsem od něj upustila, ale toto stojí za vyzkoušení. <3:yes:

Alzbetina Prk.

2. 4. 2018 17:20

Pro vegetariány super recept, vždycky přece nejde o to, jak je rychlá příprava, ale o to, jaká je výsledná chuť, ne?

recepty73

2. 4. 2018 11:36

zizala: ...no, pokud budeš chtít připravit "stejný" oběd i pro nemasojedlíky (což není určitě tvůj případ), tak jako já, tak ti doba, po kterou budeš péct, nebude vadit, a je tak potěší snaha, vyjít všem vstříc:-8
...to, že chutnalo i masožravcům, je pro mne super bunus navíc:-p
...děkuji za tvůj zájem, ode mne je to vše;-)

zizala

2. 4. 2018 10:55

recepty73: Tím ale popíráš základní účel a výhodu tohoto výrobku - rychlou přípravu. To už můžu rovnou péct vepřové, chuťově to bude lepší a časově nastejno.

recepty73

2. 4. 2018 10:13

zizala: ...hloupost? ...možná?! ...svého času v Prostřeno pekli výpečky skoro 4 hodiny, bez újmy na sojových kostkách a nikdo si nestěžoval, ba naopak:-* ...když potřebuji rozdusit cibuli... s kořením, společně se sojovým masem tak, aby se chuť maximálně "potkala" se sojovým masem a když chci dobrý sos a navíc vím, že se s "masem" nic nestane, tak proč ne? ...já nejdřív recepty vyzkouším, když jsem na to či ono zvědavý a pak si klidně zaremcám8-(, že je to třeba volovina, nebo co bych změnil;-) ...nikomu recept nenutím, ale stojím si za tím, že je to moc dobré, a to jsem hoodně velký masožravec;-)

zizala

2. 4. 2018 08:59

Sójové "maso" čas od času připravuju. Po uvaření je už hotové. Péct ho ještě 1,5 hodiny považuju za hloupost.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výpečky ze sojoveho masa výpečky ze sojových kostek vypecky pro vegetariany vrabci ze sojového masa sojové maso recept moravský vrabec sójové maso výpečky recept vegetariánské výpečky sojové kostky na na pepři výpečky že ze sojového masa všechny recepty ze sójových kostek sojove maso vypecky výupečky sojové kostky sojové kostky jako výpečky recept sojové kostky jako výpečky výpečky se sojového masa pečené sojové výpečky recept sojové kostky recepty výpečky ze sojového maso recepty recepty ba sojového masa výpečka ze sojového masa

Suroviny: kostky sojové, vývar zeleninový, cibule, česnek, zázvor, sůl, pepř mletý, kmín drcený, olej

TopRecepty.cz

Sojové výpečky (vrabci)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rxg2