Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 430 kJ / 2 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,81 g |
Tuky | 26,73 g |
Vláknina | 10,73 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 372,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina z babiččina notýsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQNO
Moje poznámka
Bublanina z babiččina notýsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQNO
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 6 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 23 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 2 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 3 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 4 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 5 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 6 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 8 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 8 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 9 hodinami
Tématické fráze:
bublanina,
babičina bublanina,
bublanina z rohlíků,
babiččina třešnová bublanina,
video recepty bublanina,
bubanina,
babiččiny recepty,
dobra bublanina,
babiččiny recepty-bublanina,
bublanina recept video,
babicina merunkova bublanina,
bublanina video,
babiččina bublnina,
bublanina video recept,
svestkova bublanina,
bublanina recept,
recept na moravskou bublaninu,
babičina bublanina recept,
babičina bublanina s ovocem,
babiciny recepty bublanina
Suroviny:
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
vejce,
cukr,
rohlík,
ovoce,
skořice,
máslo,
strouhanka
Komentáře (3)