Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dejdarova mňamka

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

christynka20

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 521 kJ /
2 515 kcal
Bílkoviny371,70 g
Tuky102,75 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 815 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,69 g
Sacharidy19,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa jen mirne naklepeme, osolime, opeprime. Potreme horcici a trochou arasidoveho masla. Potreme z obou stran. Pak maso vlozime na rozpalenou panev a zprudka opekame. Krok 2: Potom vyjmeme maso z panve, vlozime do pekacku, zakryjeme alobalem a dopeceme v troube Krok 3: . K masovemu vypeku, ktery nam zustal po mase, pridame smetanu, trochu horcice a zbytecek masla. Krok 4: Povarime. A nasledne polejeme na uvarenou ryzi a dopecene maso:)

Zveřejněno 25. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dejdarova mňamka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYl5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dejdarova mňamka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYl5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

ok tak to tedy napisu pro vsechny tento recept jsem nezkousela jen se mi zda dobry.Nikoho do nej nenutim.Ale podobny jsem zkousela uz drive bylo v nem i to arasidove maslo,i smetana ale navic se tam daval jeste naky plesnivy syr.Myslim ze i bez toho syra to muze velmi jednoduche a dobre:-)

Já se tě jen zeptám, jestli jsi to zkoušela. Dneska ráno jsem to viděla v telce se Stupkou a tak si myslím, žes to jen opsala. Nejde o nic, ale aspoň bys mohla napsat zdroj, od kud máš recept. Jinak je to určitě dobrý.

Tématické fráze:
naka mnamka, mnamka, rychla mnamka k telce, kuře v těstovinové rýži, kuře zapečené v těstovinové rýži, kuřecí řízky v arašidovém másle, na arašidovém másle, kuře na arašidovém másle, dejdarovo kuřecí maso, dejdarova jednohubky, maso na panev, maso na arašidovém másle

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, pepř, máslo arašídové, smetana, olej, hořčice, rýže

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu