Rampušácká vepřová mňamka

Jaruna18 Kuchařka: Jaruna18

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

4 plátky z kotlety nebo kýty (vepřové)
4 plátky anglické slaniny
8 plátků salámu
4 velké cibule
2 zelené papriky
pepř
sůl
mletá paprika
hořčice
kečup
olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepat, opepřit, osolit, potřít hořčicí a poprášit mletou paprikou. Urovnat na pekáček, potřený olejem.

  2. Pak na maso poklademe kolečka cibule (hustě), na cibuli kolečka salámu. Znova cibuli, pak plátky anglické slaniny. Tu poklademe zelenou paprikou a postříkáme kečupem.

  3. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 40 min. Příloha vařené brambory,hranolky,chléb.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rampušácká vepřová mňamka

Tématické fráze: mňamka z vepřového masa mnamky z veproveho lasska kyta recept vepřové maso mnamka mňamka z vepřového kotlety na hořtici mnamka z kotlety mnamky recepty vepřové na hořtici lassky řízek veprovy mnamky z kureciho masa recept plzensky tokan maso vepřové mňamka vepřová řezanka masove mnamky prokládaná vepřová kýta rampušácký vepřový řízek mnamka z veprove kyty vepřové potřené hořčicí hokaida

Zapomněl/a jsem heslo