Rampušácká vepřová mňamka

Jaruna18 Kuchařka:

Vepřové maso 6 názorů

58

Suroviny

4 plátky z kotlety nebo kýty (vepřové)
4 plátky anglické slaniny
8 plátků salámu
4 velké cibule
2 zelené papriky
pepř
sůl
mletá paprika
hořčice
kečup
olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepat, opepřit, osolit, potřít hořčicí a poprášit mletou paprikou. Urovnat na pekáček, potřený olejem.

  2. Pak na maso poklademe kolečka cibule (hustě), na cibuli kolečka salámu. Znova cibuli, pak plátky anglické slaniny. Tu poklademe zelenou paprikou a postříkáme kečupem.

  3. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 40 min. Příloha vařené brambory,hranolky,chléb.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rampušácká vepřová mňamka

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo