Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 967 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,70 g |
Tuky | 84,61 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,04 g |
Sacharidy | 32,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prosecké zapečené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1rK
Moje poznámka
Prosecké zapečené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1rK
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 22 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky
supportorlik před 1 minutou
Banánová bábovka
nericek71 před 46 minutami
Kuře se slaninou a paprikami
jindrastec před 1 hodinou
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Michal.Kuchnik před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 5 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 7 hodinami
Tématické fráze:
3813810207/0100,
zapecene kure,
jak upect kuře,
3813810207,
3813810207 0100,
číslo účtu 3813810207/0100,
zapékané kuře,
kuře na křenu,
účet 3813810207/0100,
recept zapečené kuře,
zapečené kuře se zeleninou,
kuře s kořenovou zeleninou,
"3813810207/0100",
"3813810207/0100",
č.účtu 3813810207,
č.ú. 3813810207/0100,
jak upéct kuře v troubě,
drubezi maso recept,
upéct kuře,
jak upéct vdolky
Suroviny:
kuře,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sýr tvrdý,
salám,
vejce,
křen,
sůl,
pepř
Komentáře (3)