Zapečené žampiony s anglickou slaninou

drahulin Kuchařka: drahulin

Doba přípravy: 1hod. 4 porce Houby 8 názorů

Suroviny

žampiony (podle počtu strávníků)
20 dkg anglické slaniny
1 cibule
2 vejce
1 romadůr
máslo
sůl
pepř
bylinky:
majoránku
oregáno
tymián
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony sloupneme a vyndáme nožičky. Na másle restujeme cibuli nakrájenou na drobno a přidáme nakrájené nožičky žampionů.

  2. Podlijeme mírně vodou a dusíme do měkka. Osolíme, opepříme a zalijeme vejci. Necháme srazit, přidáme bylinky a směs necháme vychladnout.

  3. Naplníme směsí hlavičky, na směs dáme kousek romaduru a celý žampion obtočíme anglickou slaninou.

  4. Narovnáme do pekáčku mírně podlijeme a pečeme než slanina bude křupavá. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené žampiony s anglickou slaninou

Tématické fráze: zapečené žampiony žampiony se slaninou plnene zampiony se slaninou zapečené houby se slaninou žampion grilované žampiony se slaninou zampiony slanina plněné žampiony slaninou žampiony s nivou a slaninou plněné žampiony s anglickou houby se slaninou houby s anglickou slaninou zampiony se slaninou a nivou plněné žampiony nivou a slaninou zapečený žampiony plněné žampiony zapečené s nivou žampiony zapečené čerstvé žampiony recepty jídla s anglické slaniny zapečené žampiony recepty

Zapomněl/a jsem heslo