Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 603 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,00 g |
Tuky | 106,60 g |
Vláknina | 32,80 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 172,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme zvlášť brambory a zvlášť hrách.
Krok 2: Brambory rozmačkáme šťouchadlem a přimícháme do nich hrášek.
Krok 3: Na cibulce několik minut proškvaříme vařený, na drobno nasekaný, uzený bůček a zamícháme do kaše.
Krok 4: Osolíme a opepříme. Podáváme s kyselým zelím.
Zveřejněno 26. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená manděra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7qz
Moje poznámka
Uzená manděra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7qz
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 1 hodinou
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 3 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 3 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 4 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 4 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 4 hodinami
Tématické fráze:
uzená e-shop,
recepty z uzeného,
uzena polevka s kyselym zelim,
recepty s kyselým zelím,
jídlo z uzeného bůčku,
vařený uzený bůček se zelím
Suroviny:
brambory,
hrách,
bůček vepřový uzený,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (4)