Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,20 g |
Tuky | 45,25 g |
Vláknina | 28,75 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 440,60 g |
Postup přípravy
Pokrm ozdobíme čerstvou pažitkou.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s pórkem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq5
Moje poznámka
Těstoviny s pórkem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq5
Nejnovější recepty
Mořský vlk s bylinkami a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 7 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 26 minutami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 1 hodinou
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 2 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 2 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Hanina_ před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným a zeleninou
Janek88 před 4 hodinami
Ciabatta
vobornik.radek před 5 hodinami
Tématické fráze:
pórek recepty,
žampiony s těstovinami,
čerstvé žampiony recepty,
čerstvé těstoviny recept,
recepty žampiony porek,
recepty s porkem,
vaření těstovin,
těstoviny pórek,
žampiony recepty,
recepty těstoviny s pórek,
těstoviny se žampionama,
porek se žampiony,
zampiony porek,
pórek žampiony,
pórek recept,
recepty těstoviny se žampionama,
porek a žampiony,
cerstve zampiony,
žampionová omáčka s těstovinami,
porek s těstovinami
Suroviny:
pórek,
žampióny,
bobkový list,
margarín,
mouka hladká,
mléko polotučné,
pažitka,
pepř černý,
těstoviny
Komentáře (13)
dekuji