Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvovo-jogurtový koláč s ovocem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

--ReNi--

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 485 kJ /
2 506 kcal
Bílkoviny49,95 g
Tuky112,34 g
Vláknina13,83 g
Cholesterol 814 mg
Sodík 426 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy316,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na těsto vyšleháme a v dortové formě upečeme na 180°. Krok 2: Šlehačku připravíme dle návodu ( část mléka můžeme nahradit mandarinkovou šť.), přidáme tvaroh, popř. můžeme trošku rozředit smetanou. Krok 3: Upečený koláč potřeme šlehačkou a obložíme.

Zveřejněno 4. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JP0y

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JP0y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mrkvový koláč s jogurtem, mrkvovo jablečný koláč, mrkvový koláč z ovesných vloček, jogurtový koláč s kiwi, koláč z ovesných vloček, jogurtovo mrkvový jablečný koláč, zdravý jogurtový moučník, mrkvovo tvarohový koláč, mrkvovojablečný koláč, jogurtový koláč, zdravy jogurtovy koláč, mrkvovo ovocný koláč, zdravy mrkvový koláč s tvarohem, mrkvovy kolac s vlockama, mrkvove buchty s ovocem recept, mrkvovo ovesný, mrkvovo cokoladovy kolac, sladký italský koláč bella, mrkvovo ovesný koláč, ovocný koláč mrkvovy

Suroviny:
mrkev strouhaná, jogurt bílý, vejce, mouka grahamová, vločky ovesné, kypřící prášek, šťáva citronová, máslo, cukr hnědý, šlehačka v prášku, banán, tvaroh, šťáva mandarinková

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu