Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 399 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,94 g |
| Tuky | 72,59 g |
| Vláknina | 18,80 g |
| Cholesterol | 569 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,53 g |
| Sacharidy | 270,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlík ke zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOkD
Moje poznámka
Knedlík ke zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOkD
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 7 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 51 minutami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 51 minutami
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
pernikovy knedlik,
přílohy ke zvěřině,
příloha ke zvěřině,
perníkové knedlíky,
perníkový knedlík recept,
perníkové knedlíky ke zvěřině,
perníkové knedlíky jako příloha,
moučník ke zvěřině,
recept na pernikove knedliky,
recepty navaření,
knedlik,
knedlik s pernikem,
příloha ke zvěřině , knedlík,
co ke zverine,
perníkový knedlík příloha,
recepty navaření,
přílohy k zvěřině,
perníkové knedlíky recept ke zverine,
perníkový knedlík ke zvěřině recept,
vaření knedlíka
Suroviny:
rohlík,
mléko,
vejce,
sádlo,
mouka polohrubá,
cibule,
nať petrželová,
sůl,
pepř,
slanina
Komentáře (5)