Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 670 kJ / 1 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,43 g |
Tuky | 32,76 g |
Vláknina | 18,03 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 46,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Postup je velmi jednoduchý. Do připraveného pekáče dám nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, maso, koření, solamyl. Vše pořádně promíchám.
Krok 2: V horké vodě si rozpustím masox a přiliji k masu. Pekáček zaklopím alobalem a vložím do trouby. Pečeme na 250°C, 1,5 hodiny.
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš bez míchání (zvládne úplně každý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYq0
Moje poznámka
Guláš bez míchání (zvládne úplně každý)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYq0
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 11 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 23 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 24 minutami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 42 minutami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 1 hodinou
Šunkofleky II
Honza62 před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 1 hodinou
Holandský řízek
Kristina1 před 1 hodinou
Srdíčka na smetaně
brtna před 5 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 5 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 6 hodinami
Tématické fráze:
guláš z pekáče,
guláš v pekáči,
guláš do pekáče,
gulas bez michani,
gulaš v pekáčku,
guláš bez vaření,
gulas pro zacatecniky,
gulas na pekaci,
guláš z pekáčku,
jak dlouho varit gulas,
guláš na pekáč,
doba vaření guláše,
guláš pro lenochy,
guláš vpekaci,
guláš doba vaření,
mrtě dobrá bábovka recept,
guláš z trouby bez míchání,
guláš do pekacku,
míchání koření,
troubový guláš
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
koření gulášové,
paprika sušená sladká,
solamyl,
sůl,
pepř,
masox,
voda
Komentáře (3)