 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 067 kJ / 733 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 31,35 g | 
| Tuky | 18,43 g | 
| Vláknina | 12,41 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 495 mg | 
| Sůl | 0,87 g | 
| Sacharidy | 90,48 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Zemiaky oskrabene a nakrajame na cca 1 cm kolecka.
	Krok 2: Osusime papierovou utierkou a obalime v trojobale.Ja som ochutil muku ale kazdy podla svojho.
	Krok 3: Dame  rozohriat olej a vyprazame do zlatista cca 5 minut - nie do makka!
	Krok 4: Vyprazene zemiaky odlozime na stranu na papierovu utierku.
	Krok 5: Medzi tym na vacsom pekaci rozpalime olivovy olej a dame oprazit do sklovita cibulu a cesnak. Podlejeme vinom, nechame alkohol vyvarit, pridame oprazene zemiaky, petrzlenovu vnat, bobkovy list a zalijeme vyvarom, v ktorom sme rozmiesali trosku safranu. Ochutime podla potreby. Dostaneme do varu, znizime teplotu a dusime cca 20 minut do makka, az sa nam stava zahusti zredukuje. Servirujeme same alebo ako prilohu k masu ci rybam. V nasom pripade to bola svieckova s omackou Mojo.
Zveřejněno 29. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Patatas à la Importancia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJpE
Moje poznámka
					 
				
Patatas à la Importancia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJpE
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 34 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							patatas a la importancia, 
						
						
							la-patatas, 
						
						
							česnek javan, 
						
						
							patatas mojo, 
						
						
							domaci patatas recept, 
						
						
							příprava patatas
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							mouka, 
						
						
							vejce, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							víno, 
						
						
							vývar, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							sůl, 
						
						
							šafrán, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							pepř mletý
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (19)
Kedze tato uzivatelka, bola z toprecepty.cz a toprecepty.sk vylucena, jej prispevky su automaticky vymazuvane.
Hmm:
Ale vazne , ked je dlho clovek vonku tak sposob jeho vyjadrovania je nechtiac neprijemny, kombinacia bol som videl som a ovela horsia slovencina.Dik za upozornenie dam si viac pozor.
Preco viac nickov , neviem na ktorej stranke sa udomacnim.
Ked si si vsimol ja som nikdy nenapadol dakoho za Cesku alebo Slovensku kuchynu... lebo ju neviem.Ale tak ako si stojim za svojim na anglickych strankach ked dakdo vari totalny blivajz a vola to Cina so specifickym menom tak si poviem svoje aj na Ceskych alebo Slovenskych aj ked sa to vela ludom nepaci.
Cheers
Tvoj recept je úžasný, ako aj všetky ostatné.
A od kdy je nějaký přisprostlý jarda (neregistrovaný/á) dráb, který určuje, který recept tu bude a který ne?