Hermelínové bochánky
Hermelín nemusíte pouze nakládat nebo z něj dělat pomazánku. Zkuste z něj připravit křupavé bochánky se šunkou. Chutnají výborně teplé i studené, proto s nimi potěšíte nejen rodinu k obědu či večeři, ale také máte skvělé pohoštění třeba k pivu.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 258 kJ / 1 018 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 86,01 g | 
| Tuky | 66,00 g | 
| Vláknina | 5,30 g | 
| Cholesterol | 758 mg | 
| Sodík | 3,33 g | 
| Sůl | 8,42 g | 
| Sacharidy | 18,47 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Hermelín nastrouháme na hrubší nudličky, brambor najemno. Drobně nakrájíme cibuli, šunku a pažitku.
	Krok 2: Přidáme vejce, sůl, koření a promícháme.
	Krok 3: Přidáme trochu strouhanky a mouky, aby šly dělat placičky.
	Krok 4: Uděláme těstíčko z vejce, mléka, hladké mouky a soli, namáčíme v něm placičky a smažíme v rozpáleném oleji.
	Krok 5: Dáme na ubrousek odsát přebytečný tuk.
	Krok 6: Podáváme s různě upravenými brambory nebo jen se zeleninovým salátem.
Jak dlouho vařit brambory, aby nebyly tvrdé nebo rozvařené?
Zveřejněno 15. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hermelínové bochánky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9PK
Moje poznámka
					
				
Hermelínové bochánky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9PK
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hermelín recepty, 
						
						
							recepty z hermelínu, 
						
						
							hermelínové placičky, 
						
						
							hermelínové recepty, 
						
						
							hermelín, 
						
						
							bochanky, 
						
						
							recept hermelín, 
						
						
							hermelinový bochánek, 
						
						
							hermelínový dort, 
						
						
							hermelínový placičky, 
						
						
							recept na hermelín, 
						
						
							recept na bochanek, 
						
						
							hermelínové nugetky, 
						
						
							bochánky recept, 
						
						
							co z hermelínu, 
						
						
							hermelín recept nastrouhat, 
						
						
							mňamka z hermelínu, 
						
						
							smažené sýrové bochánky, 
						
						
							bochánek recept, 
						
						
							hermelín recept
						
					
						Suroviny:
						
							sýr hermelín, 
						
						
							vejce, 
						
						
							šunka, 
						
						
							cibule, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							brambory, 
						
						
							sůl, 
						
						
							podravka, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							mouka hrubá, 
						
						
							vejce, 
						
						
							mléko, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (72)
Ale zkusit to můžeš, zkus ho pořádně vymačkat
Děkuju za vyzkoušení a za fotku, je
Jsem moc ráda, že chutnalo