Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 073 kJ / 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 4,24 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 970 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 94,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové toasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OOz
Moje poznámka
Jablkové toasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OOz
Nejnovější recepty
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Loiza před 41 minutami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 47 minutami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 48 minutami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 59 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 1 hodinou
Míša řezy od maminky
Kratule před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 2 hodinami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 2 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 3 hodinami
Tématické fráze:
tousty s jablky,
jablkové tousty,
toasty s jablky,
toust s jablky,
toast s jablky,
jablkovy toust,
štrúdl z toustoveho chleba,
zemlbába z toustovače,
zapečené tousty s jablky,
toust s jablkem,
strudl z toustovace,
tousty d jablky,
zapečené toasty s jablky,
jablkovy tousty,
tousty s jablkem,
tousty plněné jablky,
toastový chléb s jablky,
jablkové tousty,
zemlbaba v toustovači,
zemlbába s jablky a tvarohem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
jablko,
máslo,
rozinky,
cukr skořice,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
Děkujeme