Suroviny
Porce: 6 placiček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 387 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,85 g |
| Tuky | 32,40 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 726 mg |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 3,28 g |
| Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazolky rozmrazíme a trochu vymačkáme vodu. Šunku nakrájíme drobně, sýr nastrouháme a spojíme s ostatními surovinami, podle chuti osolíme.
Krok 2: Lžící klademe do rozpáleného oleje malé hromádky, upravíme do tvaru a z obou dvou stran smažíme dočervena. Ubrouskem odsajeme přebytečný tuk. Podáváme s bramborem v různé úpravě a zeleninou.
Zveřejněno 10. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89xg
Moje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89xg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 35 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Tématické fráze:
omeleta,
nejlepší recept fazolkova omačka,
fazolková omoleta,
fazolková omáčka,
zeleninove recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
sýr eidam,
vejce,
šunka,
koření kuře 7 bylin,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)