Pestrá fazolková pánev

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 25 minut 4 porce Zeleninová jídla 1 názor

Suroviny

500 g malých brambor
500 g zelených fazolek
sůl
1 konzerva Artyčoků
2 červené papriky
olej
majoránka
2 stroužky česneku
pepř
1 lžička pálivé papriky (může být i sladká pokud nemáte rádi pikantní)
1,8 l libovolného vývaru
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zemiaky olúpeme a uvaríme v osolenej vode na 80%. Ak sú zemiaky väčšie, rozkrojíme ich, kúsky však musia byť väčšie.

  2. Fazuľku uvaríme v osolenej vode zvlášť, taktiež na 80%.

  3. Medzitým si pripravíme artičoky, ktoré necháme odkvapkať a podľa ich veľkosti ich delíme na štvrtky alebo polovice.

  4. Papriku očistíme a narežeme na kúsky cca 2x2cm. Zemiaky a fazuľku ocedíme.

  5. Na panvici na rozpálenom oleji orestujeme zemiaky a papriku.

  6. Restujeme kým sa nezačnú zemiaky a paprika opekať do hneda. Potom pridáme fazuľu, koreniny a pretlačený cesnak.

  7. Dobre premiešame a opäť chvíľku opekáme. Prilejeme vývar, pridáme artičoky a necháme chvíľu dusiť za občasného miešania, aby sa artičoky zohriali a aby sa väčšina vývaru vyparila. Jedlo nemá mať šťavu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pestrá fazolková pánev

Tématické fráze: artičoky fotky artičoky pestrá pánev valašské hnízdo artičoky recepty jídlo valašské hnízdo artičoky - recepty fazolková pizza "valašské hnízdo" recept recept valašské hnízdo artičoky nápoje pestrá jídla recept na artičoky v oleji "pizza pánev recepty" červené fazole v konzervě s vepřovým masem pestrá zeleninová jídla vaření s artičoky recepty articoky artičoky v konzervě recepty z artičoky

Zapomněl/a jsem heslo