Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 319 kJ / 1 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,09 g |
| Tuky | 87,18 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 987 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 7,53 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lyonský salám nastrouháme na hrubém struhadle. Dáme na rozpálenou pánev s lžící oleje a opečeme.
Krok 2: Pak do salámu klepneme 3 vejce, zamícháme a dáme roztavit 2 obdélníčky libovolného taveného sýra.
Krok 3: Osolíme, opepříme, odstavíme z plotny a vmícháme lžíci francouzské hořčice. Podáváme teplé na opečených toastech, s čerstvou zeleninou.
Zveřejněno 20. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lyonská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mon3
Moje poznámka
Lyonská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mon3
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
jahodp před 16 minutami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 20 minutami
Kilimandžáro
jahodp před 25 minutami
BeBe střecha
jahodp před 27 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 30 minutami
Vídeňské brambory
poirotka před 1 hodinou
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
lyonska omáčka,
lyonské řezy,
lionský salám,
mail lyons-donahue.com loc:cz,
lyonský šunkový salám recept,
lyonský salám recept,
lyonský salámu,
lyonsky salam reccepty,
pomazanka z lyonskeho salámu,
lyonský salám,
salat z lyonskeho salamu,
pomazanka z kur sunky,
pánev lyonská
Suroviny:
salám měkký,
vejce,
sýr tavený,
sůl,
pepř,
hořčice francouzská,
olej
Komentáře (4)