Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lyonské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nxk8
Moje poznámka
Lyonské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nxk8
Nejnovější recepty
Jáhlová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční piškotová vajíčka zdobená čokoládou a marcipánem
Přidáno před 18 hodinami
Karamelová lízátka pro koledníky
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vajíčka s marcipánem
Přidáno před 18 hodinami
Škvarková pomazánka s ředkvičkami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční lízátka
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Neregistrovaný před 19 sekundami
Zelné karbanátky s uzeným masem
Neregistrovaný před 8 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Neregistrovaný před 16 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Eonymus před 22 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
Neregistrovaný před 23 minutami
Kuřecí nebo masové placičky
Neregistrovaný před 29 minutami
Cukrářské piškoty
Neregistrovaný před 30 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Neregistrovaný před 32 minutami
Buchta "Orgasmus"
Lollina před 32 minutami
Svíčková na smetaně
Neregistrovaný před 41 minutami
Tématické fráze:
lionske brambory,
lionske brambory recept,
recept na lionské brambory,
liónský brambor,
jak opect brambory,
recepty lionské brambory,
recept lionske brambory,
úprava brambor,
lionský brambory,
liyonské brambory,
liyonské brambory,
lzonské brambory,
lionské brambůrky,
lyonské brambory se smetanou,
recepty z brambor,
lionské brabbory,
lionské brabbory,
¨lionské brambory,
lijonské brambory,
lyonské zemiaky
Suroviny:
brambory,
cibule,
máslo,
sůl
Komentáře (10)