

Lyonské brambory
Suroviny
- Brambory uvařené ve šlupce nebo zbytky brambor z oběda
- cibule
- máslo
- sůl
Postup přípravy receptu
Brambory oloupeme a nakrájíme. Na másle osmahneme cibulku na kolečka (půlměsíčky) a přidáme brambory. Osolíme a necháme opéct.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Lyonské brambory
-
Já ještě pridávám trochu smetany a pak jsou fakt luxusní
-
Výborná chuť
-
Tyhle brambory jsem dnes udělala jako přílohu a můžu říct, že jsou vynikající, moc nám chutnali, jen jsem ještě přidala pažitku. Dávám bodíka a přidala jsem fotku
-
Zkuste přidat k cibuli několik stroužků česneku nakrájeného na plátky
-
Dávám bodík,já například tuhle úpravu neznám.
-
Holky, já nechtěla nikomu ublížit, jen jsem napsala svoje, nejsem mazaná ani nejchytřejší, ale toto jídlo znám už dlouho
, jasně, že jsem měla být raději pš-pš-tichučko.., já vím, že je to dobré
, ale když napíšu jak dlouho to dělám
, tak půjdete do kolen a to bych nerada, takže
JInak jsou to normální brambory, co zůstanou po obědě a večer se ohřejí nebo zítra, že
-
No to je zajímavé, já jsem je dneska dělala poprvé. A nikdy jsem je nechutnala.
Tak to Janko patříš teda mezi ty více znalejší.
-
-
Nesouhlasim s Jankou,mezi prilohy patri.Ostatne je tu recept na krupici a tu taky zna kazde dite.
-
ano,ano - ale, nevím, zda patří zde, mezi recepty, to je jídlo, které snad zná už každé dítě
Takže Verčo, bez bodíku