Pomazánka z brynzy
Brynza je jemný ovčí sýr, který je populární hlavně na Slovensku, ale i u nás si získává značnou oblibu. Výrazná slaná chuť a typické aroma dodávají brynzové pomazánce na jedinečnosti, hotová je během chvilky a strávníci si jistě pochutnají.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 749 kJ / 1 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,60 g |
| Tuky | 180,47 g |
| Vláknina | 4,36 g |
| Cholesterol | 410 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,27 g |
| Sacharidy | 11,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z brynzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgJy
Moje poznámka
Pomazánka z brynzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgJy
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Petule123 před 4 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 38 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 53 minutami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 1 hodinou
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z brynzy,
brynza recepty,
brynza,
recepty z brynzy,
brynza pomazánka,
brynza recept,
brinza recepty,
pomazánky z brynzy,
slovenská pomazánka z brynzy,
co je to brynza,
pomazanka z brinzy,
brinza,
recepty brynza,
recept brynza,
pomazanka z tvarohu a brynzy,
pomazánka s brynzy,
pomazánka z brynzi,
pomazánka brynza,
pomazanka z bryndzy,
brynza - pomazánka
Suroviny:
brynza,
máslo,
majonéza,
cibule,
paprika sušená sladká
Komentáře (23)
Colombo65: po slovensky je to jednoznačne BRYNDZA.
rebeka: a kde v Česku sú salaše?
no jo, zase ten medveď.. už to začíná
http://sk.wikipedia.org/wiki/Bryndza
Bryndzové pomazánky robím rada, hlavne na jar je "májová" bryndza zvlášť chutná... dochucujem raz pažítkou, raz cesnakom, medvedím cesnakom, orechami...
já myslím, že se šušlajda upsala
jo, a tohle dělám taky.. je to vynikající, navíc, když získám brynzu přímo ze salaše.. fantazie
vůbec mě nenapadlo, že tu takový rcp není