Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 279 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 60,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Podáváme s hranolkami, nebo jen se zeleninou.
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okáč obecný v pepřovo-hořčičné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXrN
Moje poznámka
Okáč obecný v pepřovo-hořčičné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXrN
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 3 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 9 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezový cheesecake
Jana2017 před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 4 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 5 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 5 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 6 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 8 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 9 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 10 hodinami
Tématické fráze:
ryba okáč,
okac recept,
okáč,
okac ryba,
okáč obecný ryba,
okáč recepty,
ryba okáč recept,
recept okáč,
okac na grilu,
marináda na ryby,
recepty okáč,
recept na okače,
recept na rybu okáč,
marinada na rybu,
ryba okáč obecný,
jak připravit okáče,
okač ryba recept,
grilovaný okáč,
recepty ryby okáč obecný,
recept na okáče obecného
Suroviny:
okáč obecný,
sůl,
citron,
pepř,
hořčice,
olej,
máslo
Komentáře (5)
Máš to moc hezky připraveno