Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 24,15 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Moje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 1 hodinou
Kinder řezy
Ashelin před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 5 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 6 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 7 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 7 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 9 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 9 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 9 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát recept,
bramborový salát,
konvenience vepřového masa,
bramborový salat- recept,
recepty na bramborový salát,
bramborový salát se salámem,
recept bramborový salát,
co je ve vlasskym salátu,
ok recepty, bramborový salát,
vaříme z convenience,
a la bramborový salát,
salát podobny vlašskému,
ok recepty bramborový saláty
Suroviny:
salát vlašský,
brambory,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
http://www.clupmi.blog.cz
Pro vysvětlení:
Výraz konvenience zahrnuje velkou skupinu pohotových potravin, které jsou u výrobce zpracovány tak, že příprava pokrmů je z nich pohodlná a šetří čas. Podle stupně zpracování se rozlišují potraviny takto označené na stupně opracování 0 až 4.
http://www.vyzivaspol.cz/encyklopedie-vyzivy-k-hes...