Postup přípravy
Krok 1: Dva korpusy upéci na plechu, možno jeden s kakaem, poté rozpůlit na poloviny, postupně vrstvit na sebe střídavě s marmeládou a krémem.
Krok 2: Vykrojit drážku za kabinou a vyříznout místečka pro kola, na korbě vytvořit z punčoviny malý rantlík a celý dort omazat krémem a dát ztuhnout. Poté potahovat dle fantazie.
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nákladní auto pro Daníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJY5
Moje poznámka
Nákladní auto pro Daníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJY5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 3 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 4 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 4 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 4 hodinami
Tématické fráze:
dort nákladní auto,
auto z marcipánu,
dort nákladní auto postup,
auta z marcipánu,
dort kolo od auta,
dort hasičské auto postup,
dorty nákladní auto,
dort auto postup,
auto z marcipánu postup,
marcipánové auto,
postup na marcipánove na auto,
nákladní auto jako dorty,
dorty jako kolo od auta,
dort nákladní na auto,
nakladní autona dort,
vyroba marcipanoveho auta,
dort auto z marcipanu,
vytvorit auto dort,
dort jako nakladni auto,
jak vyrobit marcipánové auto
Suroviny:
korpus,
krém,
marcipán
Komentáře (3)