Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný koláč velice jednoduchý

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Misule50

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 787 kJ /
4 012 kcal
Bílkoviny63,52 g
Tuky147,74 g
Vláknina12,25 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy601,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Přísady všechny na těsto smícháme nalijeme do formy nezapomenem formu vysypat moukou čím koliv. Krok 2: Pečeme na 200°C do zlatova. Krok 3: Necháme vychladnout. Krok 4: Poté ušleháme šlehačku a přimícháme vanilkový cukr. Krok 5: Poté potřeme marmeládou, na to dáme šlehačku s vanilkovým cukrem. Krok 6: Na to položíme ovoce a polijeme čokoládou nebo želé.

Zveřejněno 25. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zlny

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zlny

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Přidávám fotečku :-) Dělala jsem s kiwi;-)

srettka: v detstve sme so sestrou zásadne používali termín "kompost" miesto kompót...:-D možno tu mám príbuznú...:-D

karolina1: :-O:-O:-O:-?:-?:-? co tim chtěl básník říci:-?

tejaja, na konci vety sa predsa davaju interpunkcne znamienka

jarda Kadic: Jaroušku, ty tomu nerozumieš :-D:-D:-D To sú nové trendy v gastromii :-D;-)
Opravené ;-)

miluji koláč se šťávou z kompostu:-D:-D to si dám vždycky repete:-D

áááách.....šťáva z kompostu :-))

Proč dáváš dva úplně stejné recepty:-?:-?:-? A navíc, proč bych měl dávat do“želé“ šťávu z KOMPOSTU:-?:-?:-?

Tématické fráze:
velmi jednoduchy kolac, jednoduchy koláč, jednoduchý koláč s kiwi, rychlý koláč s ovocem polity pudinkem, jaký koliv ovocný koláč s pudinkem, ovocny kolac do kolacove formy, jednoduchy kolac do formy s ovocem, těsto na ovocný koláč, rychlý jogurtovy koláč s ovocem polity pudinkem, jednoduchý koláč s ovocem, recepty na zákusky so želem, kolace polite žele, hrničkový koláč z jahodami polity čokoládou, jednoduchý koláč s ovocem do formy, jednoduchý koláč se želé, ovocný kolač politej žele, kiwi jahody dezert jednoduchý, jednoduchy salkovy kolac, jednoduchý želé koláč, ovocný koláč politý želém

Suroviny:
mouka polohrubá, mouka hrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, vejce, mléko, olej, šlehačka ke šlehání, cukr vanilkový, ovoce, marmeláda, čokoláda na vaření, šťáva z kompotu, voda, pudink vanilkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu