Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 263 kJ / 8 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,89 g |
Tuky | 411,00 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 929,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný flapjack
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX8Q
Moje poznámka
Jemný flapjack
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX8Q
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 38 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 11 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 13 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
flapjack recept,
flapjack,
quinoove vlocky recept,
nepečený flapjack,
recept na flapjack,
co je flapjack,
co je to flapjack,
pečený ovesny flapjck,
flep jack,
flapjack recept bez masla,
koláč flapjack,
flapjack bez másla,
recept flapjack,
cheesecake z ovesných vloček,
skotský dezert flapjack,
recepty quinoové vločky,
rozarkaa22,
arasidove medove flapjack,
ovesne vlocky dezert nepeceny,
vločky quinoové jako přílona
Suroviny:
vločky ovesné,
vločky amarantové,
vločky quinoové,
máslo,
med,
cukr třtinový,
žloutek,
oříšky,
ovoce
Komentáře (13)
Ale je pravda, že málokdo zatím ví, co se za názvem skrývá, a tak si do vyhledávače asi těžko zadá neznámé slovo a tudíž tento recept nebude vyhledávat příliš mnoho lidí. A to je škoda, protože jde o celkem zdravé mlsání.
Je to stejné jako s jinými názvy, které už u nás zdomácněly - dnes už se málokdo pozastaví nad názvem müsli, muffiny, cupcake nebo cheesecake.
Flapjack není český název,ale v anglicky mluvících zemích se používá normálně a v našich obchodech se zdravou výživou se také prodává pod tímto názvem(jen za trochu vyšší cenu).
Překladač mi to přeložil jako dort, ale spíš by se hodil ten obecnější moučník, co ty na to?
Jinak recept vypadá dobře, ale opravdu ten název bych upravila do obecnější podoby
Celá ta směs se přitlačí na plech, vyložený pečícím papírem a upeče se v předehřáté troubě (cca na 180°C asi 15 minut), krájí se ještě teplý, poté to jde těžko.
To je to, co jsem vyčetla asi z deseti receptů, trochu mi to připomíná nějaké musli tyčinky, nebo tak něco
Neříkám, že to tak musí být, prostě jsem na to jukla a toto jsem zjistila. Žádné povědomí o tomhle flapjackovi nemám a popravdě mě to ani neláká
http://wronski.cz/recept-na-flapjack
rozarkaa: