Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 822 kJ / 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,21 g |
Tuky | 34,32 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 532 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 7,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev nastrouháme, smícháme s ostatními surovinami a uděláme si těstíčko.
Krok 2: V pánvi rozehřejeme lžičku sádla, másla nebo kokosového oleje a těsto rozprostřeme.
Krok 3: Cca po půl minutě plamen ztlumíme na velmi mírný stupeň a necháme propéct asi 3 minuty. V okamžiku, kdy okraje začínají tuhnout, je zlehka a opatrně zarolujeme a přesuneme na talíř.
Na talíři ozdobíme pořádnou hrstí pažitky..
Na talíři ozdobíme pořádnou hrstí pažitky..
Zveřejněno 25. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní zeleninová omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/on6L
Moje poznámka
Jarní zeleninová omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/on6L
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 minutou
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
špaldová omeleta,
omeleta 15 vajec,
omeleta ze zeleniny,
receptzeleninova omeleta,
jarní omleta se zeleninou,
zeleninlová omeleta
Suroviny:
vejce,
mrkev,
špenát listový,
semínka lněná,
mléko kokosové,
sádlo,
pažitka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)