Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 612 kJ / 1 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,90 g |
| Tuky | 129,41 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,09 g |
| Sacharidy | 14,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté mix po švýcarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK2L
Moje poznámka
Mleté mix po švýcarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK2L
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 4 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 6 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 8 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 8 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso mix recepty,
maso po švýcarsku,
vepřové maso po švýcarsku,
mleté maso po švýcarsku,
švýcarské maso,
recepty z mletého masa mix,
kureci maso po svycarsku,
vepřové po svycarsku,
mlété maso po švícarsku,
maso po svicarsku,
švýcarské mleté maso,
švícarské maso,
mleté maso-mix-recepty,
recept švýcarské maso,
mleté mix recepty,
vepřový po švýcarsku,
recept maso po švýcarsko,
recept maso po švýcarsku,
po švýcarsku mleté maso,
švýcarsko recept
Suroviny:
maso mleté,
máslo,
sýr nastrouhaný,
česnek,
smetana ke šlehání,
vejce,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (4)