Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 374 kJ / 2 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,72 g |
| Tuky | 82,01 g |
| Vláknina | 22,52 g |
| Cholesterol | 211 mg |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 372,66 g |
Postup přípravy
Těstoviny podáváme jako sytý hlavní chod.
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Moje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 9 minutami
Segedínský guláš
LucieDos před 33 minutami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 1 hodinou
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 1 hodinou
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 2 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 4 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 5 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny,
zapečené penne,
zapečené testoviny v remosce,
těstoviny penne,
penne těstoviny recepty,
penne těstoviny recept,
testoviny pene,
recepty na penne těstoviny,
zapekane testoviny v remosce,
těstoviny v remosce,
penne,
pene těstoviny,
zapečené těstoviny recept,
zapečený testoviny,
penne těstoviny,
recept na těstoviny penne,
testoviny zapecene,
zapečene testoviny,
zapečene penne testoviny s uzenym a se špenatem,
penne zapečené
Suroviny:
těstoviny penne,
rajče,
parmazán,
sýr chedar,
česnek,
mléko,
bobkový list,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
ořech muškátový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
petržel,
pepř mletý
Komentáře (4)
Papkáme i očima,tak bych volila spíše foto naservírovaného pokrmu.Ale jasně,je to o receptech, ne jen o fotkách. Ale víš jak