Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 262 kJ / 302 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,78 g |
| Tuky | 8,59 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 190 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 40,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí medailonky smažené“v polotovaru“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGDn
Moje poznámka
Rybí medailonky smažené“v polotovaru“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGDn
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 16 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 18 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 22 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 2 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 3 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 3 hodinami
Tématické fráze:
rybí medailonky,
jak smazit rybu mrazenou,
jak smažit mražené ryby,
smazeni zmrzle ryby,
příprava rybího filé ze zmrzlého polotovaro,
zmrzlé rybí prsty jak smažit,
jak udělat rybí filé,
jak udělat rybu mrazenou,
rybene,
rybí filé zmrzlé,
jak udelat file mražené,
smažené rybí filé mražené,
smažení mraženého rybího files,
rybí filé teplota smažení,
jak udělat mražené rybí filé,
jak smažit mražrné polotovary,
smažit mražené filé obalované,
jak udělat rybí filety smažené,
kořenící směs zatřes a upeč,
smažení mrazeného rybího filetu recept
Suroviny:
filé,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
zatřes a upeč,
olej,
citron,
petrželka
Komentáře (12)
Všem moc děkuji
Děkuji