Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 644 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,76 g |
Tuky | 50,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčko a tresku nasekáme na menší kousky, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
Krok 2: Vše vmícháme do zakysané smetany, majonézy a přidáme celerové nudličky.
Krok 3: Vychladíme aspoň hodinu v lednici a podáváme s dalamánkem a jinými druhy pečiva.
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Moje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 4 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 1 hodinou
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 1 hodinou
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 2 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 2 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 3 hodinami
Tématické fráze:
zimní salat,
skládaný salát z červené řepy,
salat s kyselým zeli a červenou řepou recept,
bramborovy salat s cervenou repou albert,
recept na vajička ve sladkokyselém nalevu,
zužitkování naložených hub,
celerovy salat s kyselymi rybkami
Suroviny:
treska,
vejce,
cibulka jarní,
smetana kysaná,
majonéza,
pepř
Komentáře (13)
Tak tedy: ano, je to treska a la losos, u nás ji prodávají ve večerce váženou v oleji, plátky jsou velké asi 5 x 15 cm, tloušťka necelý 1 cm. A je opravdu temně oranžová až červená.
Vídám ji pod názvem matjesy, ale pod těmi já si představuji bílou nasolenou rybu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem - moje babička ji tu a tam podávála s cibulí a chlebem namazaným máslem, to byla dobrota
http://www.toprecepty.cz/recept/9051-svedska-pomaz...
Já už si ani nepamatuju, jak velké ty kousky byly....
spagetka: Drcená snad není totéž nebo ano? Já myslela, že tohle je prostě kus rybího masa