Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 644 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,76 g |
Tuky | 50,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčko a tresku nasekáme na menší kousky, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
Krok 2: Vše vmícháme do zakysané smetany, majonézy a přidáme celerové nudličky.
Krok 3: Vychladíme aspoň hodinu v lednici a podáváme s dalamánkem a jinými druhy pečiva.
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Moje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Nejnovější recepty
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 15 hodinami
Řezy z knedlíků a brokolice
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Černé palačinky s pomerančovou marmeládou a omáčkou
káťa před 15 minutami
Pikantní kuřecí paličky
Marylka před 17 minutami
Piškotový jahodový dort
iveta.kroul před 28 minutami
Rybí krokety
Ctibor67 před 46 minutami
Čokoládové řezy s karamelem
Tynagaz před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
Andaluzie před 2 hodinami
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Lyduska před 2 hodinami
Mleté maso s pórkem ve smetanových bramborách
ricci před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
poirotka před 4 hodinami
Tématické fráze:
zimní salat,
skládaný salát z červené řepy,
salat s kyselým zeli a červenou řepou recept,
bramborovy salat s cervenou repou albert,
recept na vajička ve sladkokyselém nalevu,
zužitkování naložených hub,
celerovy salat s kyselymi rybkami
Suroviny:
treska,
vejce,
cibulka jarní,
smetana kysaná,
majonéza,
pepř
Komentáře (13)
Tak tedy: ano, je to treska a la losos, u nás ji prodávají ve večerce váženou v oleji, plátky jsou velké asi 5 x 15 cm, tloušťka necelý 1 cm. A je opravdu temně oranžová až červená.
Vídám ji pod názvem matjesy, ale pod těmi já si představuji bílou nasolenou rybu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem - moje babička ji tu a tam podávála s cibulí a chlebem namazaným máslem, to byla dobrota
http://www.toprecepty.cz/recept/9051-svedska-pomaz...
Já už si ani nepamatuju, jak velké ty kousky byly....
spagetka: Drcená snad není totéž nebo ano? Já myslela, že tohle je prostě kus rybího masa