Kuřecí špíz s rajčátky v rajské marinádě

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

4 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

3 kuřecí prsa
16 třešňových rajčátek
Marináda:
3 lžíce rajského protlaku
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce medu
2 lžíce worcesterové omáčky
sůl
pepř
2 lžičky nasekaného rozmarýnu
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme marinádu smícháním všech přísad.
    Maso nakrájíme na větší kostky, vhodíme do marinády a dobře promícháme, aby se všechny kostky masa dobře marinádou obalily. Odložíme na hodinu do chladu.

  2. Pak střídavě napichujeme marinované kousky masa a rajčátka tak, aby na špejli byly tři kostky masa a dvě rajčátka.
    Připravené špízky grilujeme ze všech stran, často otáčíme a hlídáme, aby se maso nepřipalovalo.

Poznámka

Jako přílohu jsme měli černou čočku se zeleninou, ale hodí se i různě upravené brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 119 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí špíz s rajčátky v rajské marinádě

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: brambory kuřecí rajské

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít