Suroviny
Porce: 2 (podle nádoby)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,19 g |
Tuky | 7,64 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 65,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Moje poznámka
Pudink s piškoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Mg
Nejnovější recepty
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 1 hodinou
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 10 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché langoše
PetrZappa před 56 minutami
Květákové placičky
TondaJ před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 2 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 8 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 12 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 13 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 13 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 13 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
pudink s piškoty,
puding recept,
pudink,
příprava pudinku,
pudink recept,
puding s piškoty,
jak se dela pudink,
jak se vaří pudink,
recept na pudink,
jak se dela puding,
recept na puding,
šlehaný pudink,
jak udělat pudink,
jak uvařit pudink,
pudink s piskotama,
recept pudink,
jak udělat puding,
pudink recepty,
piskot z pudinku,
příprava pudingu
Suroviny:
mléko,
pudink,
cukr,
piškoty
Komentáře (20)
marketti - ano, recept roku
myslím, že se dočkáme ještě spousty skvostných perel
Pak jsme jen čekali netrpělivě, až to ztuhne a pak jsme se rvali o porce.
Dnes to dělám podobně, jen to pokapu rumem nebo višňovkou (ale už se nerveme).
Tak dobrou chuť.