Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 430 kJ / 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,60 g |
Tuky | 22,95 g |
Vláknina | 12,31 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 52,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tofu, zemiaky a uhorky nastrúhame na jemnom strúhadle.
Krok 2: Pridáme prelisovaný cesnak, kečup, sójovú omáčku a smotanu. Dobre premiešame. Ak treba dosolíme (ja nedosoľujem, sójovka je slaná).
Krok 3: Nakoniec vmiešame sekanú pažitku.
Zveřejněno 1. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu pomazánka s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzgg
Moje poznámka
Tofu pomazánka s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzgg
Nejnovější recepty
Tzatziki
Přidáno před 1 hodinou
Rajčatový tataráček
Přidáno před 3 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí pečená sekaná z mletého masa
Standby před 3 minutami
Jahodovo-jogurtový koláč
rybarka007 před 27 minutami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Franta421 před 41 minutami
Třešňové / višňové kynuté knedlíky
lenisekone před 2 hodinami
Třešňový pohár
lenisekone před 2 hodinami
Bůček na zázvoru pečený s bramborami
evaeff před 2 hodinami
Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách
Istar před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
vendulkascake před 3 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem a hříbky
bhsvls před 8 hodinami
Cikánské řízky
Liberko před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z tofu,
recepty z tofu,
3 nejlepší recepty z tofu
Suroviny:
tofu bílé,
brambory,
kečup sladký,
česnek,
okurky sterilované,
omáčka sojová,
smetana zakysaná,
pažitka,
sůl
Komentáře (2)