Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 430 kJ / 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,60 g |
Tuky | 22,95 g |
Vláknina | 12,31 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 52,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tofu, zemiaky a uhorky nastrúhame na jemnom strúhadle.
Krok 2: Pridáme prelisovaný cesnak, kečup, sójovú omáčku a smotanu. Dobre premiešame. Ak treba dosolíme (ja nedosoľujem, sójovka je slaná).
Krok 3: Nakoniec vmiešame sekanú pažitku.
Zveřejněno 1. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu pomazánka s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzgg
Moje poznámka
Tofu pomazánka s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzgg
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 15 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové lívance
Mazej před 6 minutami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 39 minutami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 44 minutami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 52 minutami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 3 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 13 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 13 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z tofu,
recepty z tofu,
3 nejlepší recepty z tofu
Suroviny:
tofu bílé,
brambory,
kečup sladký,
česnek,
okurky sterilované,
omáčka sojová,
smetana zakysaná,
pažitka,
sůl
Komentáře (2)