Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 274 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,15 g |
Tuky | 14,22 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 128,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné lupínky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqzy
Moje poznámka
Jablečné lupínky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqzy
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 7 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 56 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
láďa hruška jablka v županu,
jablka v zupanu lada hruska,
jablecne pohosteni,
hruska v těstičku,
jablečné plátky v těstíčku,
lada hruška recept 31.12.2014,
l. hruška jablka v těstě,
recept na smažené kousky jablek v těstíčku,
smažené jablka a hrušky v těstíčku,
pohoštění smažené řízečky,
jablečné roličky recept,
jablkove platky v testicku,
jablečné plátky smažené v těstíčku,
smažené jablka v těstíčku,
smažene kousky jablek,
recepty ládi hrušky smažená jablka,
jablka lupinky,
jablka v županu od láďy hrušky,
lada hruska jablka v testicku,
recept ládi hrušky 31.12.2014
Suroviny:
jablko,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
cukr skořice,
cukr vanilkový,
sůl,
olej
Komentáře (2)