Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev pečená v sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nlo
Moje poznámka
Mrkev pečená v sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1nlo
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 28 minutami
Burizonové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 19 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 44 minutami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 57 minutami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 1 hodinou
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 6 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 7 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 14 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 16 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 17 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 18 hodinami
Tématické fráze:
pečená mrkev v troubě,
pecena mrkev s parmazanem,
mrkev recepty,
pečená mrkev,
sezamova mrkev,
pečená mrkev se sezamem,
pečená mrkev s cesnekem v troubě,
pečeme s mrkvi,
mrkev pečená v troubě,
mrkev se sezamem,
pećená obalovaná mrkev,
mrkev v troubě s parmezanem,
pečená mrkev v remosce,
mrkev s parmazanem pecena v troubě,
pečená mrkev v troubě s česnekem,
jak konzumovat sezam,
grilovaná mrkev,
mrkev v medu a sezamu,
italská pečená mrkev,
peceme ze sezamu
Suroviny:
mrkev,
olej olivový,
sůl,
pepř,
strouhanka,
semínka sezamová
Komentáře (22)
Děkuji všem za milé komentáře
Je součástí i jejich smési korení do chleba a když ho rozkousneš, maličko štipká na jazyku.
Jarka, toho cesnaku by som sa nebála, mám skúsenosť, že pri pečení keď je zamiešaný s inými surovinami, tak sa nespečie. Tých pár minút nie je dlhý čas.
cathleen: přiznám se, že koření černucha neznám