Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 130 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,42 g |
Tuky | 47,18 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 4,92 g |
Sacharidy | 17,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2zM
Moje poznámka
Květákový quiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2zM
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 7 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 11 hodinami
Krenex
dragomirac před 12 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 13 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 13 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 14 hodinami
Tématické fráze:
květákový kiš,
quiche s kvetakem,
recept na quiche s květakem,
kvetakovy qiche,
květákové quische,
květákový quitche,
květákovy krémem,
květákové quieche,
celozrnný quiche s květákem,
květákková náplň do quiche,
kevetakovy kis,
kiš květakovy,
quiche s květákem recept,
recept na kis s kvetakem a spenatem,
květákový quische,
kvetakovy guiche
Suroviny:
květák,
těsto listové,
smetana zakysaná,
špenát baby,
rajče cherry,
sýr tvrdý,
hořčice dijonská,
vejce,
koření oregáno čerstvé,
ořech muškátový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)